Image and video hosting by TinyPic

Püf Noktaları



Su haznesi içindeki suyun içine taze nane, kekik ve benzeri baharatlar atarsanız, etin pişmesi sırasında bu baharatlar etin içine kadar siniyor ve ete kelimelerle anlatılamayacak bir lezzet katıyor...


hararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararethararet



Hararet ile yaptığınız etinizin yağlı olmasına özen gösterin. Çünkü ızgarada yapılan etlerin yağlı olması o ızgaranın daha lezzetli olmasını sağlamaktadır. Ayrıca ızgaraya dizilen etleri tuzlamayın. Çünkü tuzlanan etin üst yüzeyi pişerken sertleşme yapar. Eti pişirdikten sonra tuz dökerseniz hem etiniz daha yumuşak ve lezzetli olur hem de isteyen istediği kadar etine tuz dökebileceği için daha özel damak lezzetleri elde etmiş olursunuz.





3 yorum: